Sivusto arvioi Barkovin sopimustilannetta: jatkopaperi luvassa kenties piankin

The Athletic -sivuston tunnettu NHL-toimittaja Pierre LeBrun arvioi sivustolla arvokkaimmat sopimuksensa loppua lähestyvät pelaajat, ja joukossa on myös Aleksander Barkov (kuvassa). AFP / LEHTIKUVA

STT

NHL-jääkiekkoliigan Florida Panthersin suomalaiskapteeni ja seuransa ehdoton tukipylväs Aleksander Barkov aloittaa nykyisen sopimuksensa päätöskauden, kun NHL pyörähtää pian vauhtiin. The Athletic -sivuston tunnettu NHL-toimittaja Pierre LeBrun arvioi sivustolla arvokkaimmat sopimuksensa loppua lähestyvät pelaajat, ja joukossa on myös Barkov.

– Viime kauden parhaan puolustavan hyökkääjän palkinnon (Selke Trophy) voittaja on tuonut esille tahtoa sementoida tulevaisuutensa ainoaan edustamaansa NHL-seuraan, ja Panthersilla on täysin sama halu. Neuvottelut ovat edenneet hitaasti, mutta varmasti tällä kausien välisellä jaksolla. Ja tunne on, että luultavasti jatkosopimusta kohti mennään joskus suurin piirtein ensi kuun aikana, LeBrun kirjoittaa Barkovista.

Jos moinen toteutuu, olisi se LeBrunin mukaan "jättiuutinen" Panthersille ja yhtälailla pettymys muille seuroille.

– Ympäri NHL:n (seurajohtajien) sydämiä murtuisi. Kuvitelkaapa tilanne: 26-vuotias sentteri, joka on yksi NHL:n kokonaisvaltaisimmista pelaajista, tulisi (vapaiden agenttien) markkinoille ensi heinäkuussa. Siitäpä vimma nousisi. Mutta ei näytä siltä, että noin kävisi, toimittaja LeBrun maalaili.

Kommentoi

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut