Emil Ruusuvuori jäi Indian Wellsin ATP-turnauksen toiselle kierrokselle – "Vähän katkera maku"

Ennen ottelua Ruusuvuori kertoi olevansa mielissään siitä, että hän oli pääsemässä haastamaan itseään kovempi tasoista pelaajaa. MARKKU ULANDER / LEHTIKUVA

Milja Rämö, Helen Scott-Smith / STT

Tennispelaaja Emil Ruusuvuori on kärsinyt tappion Yhdysvaltain Indian Wellsissä pelattavan ATP-turnauksen toisella kierroksella paikallista aikaa sunnuntaina. Venäjän Karen Hatshanov kukisti suomalaisen erin 6–2, 7–5.

Ruusuvuori kuvailee STT:lle, että pelissä oli vaikea löytää tasapainoa.

– Ei oikein lähtenyt balanssia näin hitaissa olosuhteissa, että olisi ollut tarpeeksi aggressiivinen, Ruusuvuori pohtii Kaliforniassa.

– Pitkiin ralleihin joutuu tuollaisen kaverin kanssa. Ne ovat tosi haastavia. Todella vahva ja fyysinen kaveri.

Hatshanov on maailmanlistalla sijalla 29, kun Ruusuvuori pitää sijaa 78. Ennen ottelua Ruusuvuori kertoi olevansa mielissään siitä, että hän oli pääsemässä haastamaan itseään kovempitasoista pelaajaa.

– Tästä (jäi) vähän katkera maku. Tuntuu, että olisi ollut enemmän annettavaa, Ruusuvuori sanoo.

Ensimmäisellä kierroksella suomalainen voitti Saksan Dominik Koepferin. Tuolloin Ruusuvuori sai käännettyä ottelun voitoksi.

Kommentoi

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut