Rautionaho ja Nousiainen hyppäsivät kesämäen mestareiksi

Rautionaho kuvassa Saksan Obertsdorfissa maaliskuussa. EMMI KORHONEN / LEHTIKUVA

STT

Lahdessa lauantaina kilpailtujen mäkihypyn kesä-SM-kisojen henkilökohtaiset mestaruudet jaettiin Jenny Rautionaholle naisissa ja Eetu Nousiaiselle miehissä.

Ounasvaaran Hiihtoseuran Rautionaholle Suomen mestaruus kesämäessä oli uran ensimmäinen. Hopeaa hyppäsi Helsingin Mäkihyppääjien Julia Kykkänen ja pronssia Lahden Hiihtoseuran Susanna Forsström.

– Vähän sain omantasoisemman hypyn toiselle kierrokselle. Ei se vieläkään parasta ollut, Lahen mäki on aina ollut hieman vaikea, Rautionaho kertoi noustuaan voittoon toisen kierroksen 85,5-metrisellä hypyllä.

Miesten kisa Lahden betonissa eli HS130-mäessä oli sekin tiukka. Puijon Hiihtoseuran Nousiainen peittosi Kainuun Hiihtoseuran Jarkko Määtän 2,4 pisteellä. Lahden Hiihtoseuran Arttu Pohjola oli kolmas.

Kommentoi

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mainos: K-Citymarket Päiväranta ja K-Citymarket Kolmisoppi

Anna ajallesi arvoa - kaikki ostokset yhdellä kertaa Kuopion K-Citymarketeista. Kaupungin laajimmat valikoimat valitaan huolella ja ammattitaidolla

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut