Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Palkintopallille suoriutunut Emma Kimiläinen oli tyytyväinen syksyn kehityssuuntaan: "Minulla on ensi kaudella mahdollisuudet mestaruuteen"

Formula W Series -sarjassa kolmanneksi sijoittunut Emma Kimiläinen oli tyytyväinen sekä loppusijoitukseensa että päätöskilpailun kolmanteen sijaan Texasin Austinissa sunnuntaina.

Kimiläinen viimeisteli kolmostilansa ajamalla maaliin brittiajajien, mestari Jamie Chadwickin ja Abbi Pullingin perässä.

– Palkintosija tuntuu hyvältä, Kimiläinen totesi sarjan tiedotteessa.

– Yritin ajaa Abbia kiinni, mutta auto alkoi aliohjautua aika pahoin ja menetin ykkössektorissa pidon aina, kun pääsin edellä ajavan lähelle. Täytyy silti olla tyytyväinen palkintosijaan, kun lähdin matkaa kuudennesta ruudusta.

Kimiläinen pääsi parhaaseen vauhtiin vasta syyskuussa, kun hän sai uuden kilpailuinsinöörin.

– Valitettavasti kauden ensimmäinen puolikas jäi vähän vaisuksi, mutta onneksi pystyin loppukaudesta näyttämään, että minulla on ensi kaudella mahdollisuudet mestaruuteen, Kimiläinen jatkoi.

Muutosten jälkeen Kimiläinen oli tyytyväinen myös taustavoimiinsa.

– Olen ylpeä lahjakkaasti tiimistäni, joka teki todella ankarasti töitä. Sarjan kolmossija on lopulta hyvä tulos, joten on siunattu asia, että saan työskennellä näiden ihmisten kanssa, Kimiläinen kiitteli.

Sarjan kahdeksan parasta saa halutessaan paikan ensi kauden sarjaan.