Inter jatkaa espanjalaiskomennossa – Miguel Grau turkulaisseuran uusi päävalmentaja

Miesten jalkapalloliigassa pelaava Inter on tehnyt kaksivuotisen päävalmentajasopimuksen espanjalaisen Miguel Graun, 37, kanssa. Sopimuksessa on optio lisävuodesta.

– Käänsimme kivet ja kannot ja pohdimme valintaa monelta kantilta. Loppuvaiheessa meillä oli monta hyvää ehdokasta, joista saimme tänne juuri haluamamme henkilön, urheilutoimenjohtaja Jani Meriläinen sanoi Interin kotisivuilla .

Graulla on valmennuskokemusta kotimaansa Valencian, Levanten ja Almerian organisaatioista. Lisäksi Grau on työskennellyt kyproslaisen Pafosin apuvalmentajana. Varsinaisten valmennustehtävien ohella Grau on toiminut valmentajakouluttajana Espanjassa.

Liigassa tänä vuonna neljänneksi sijoittunutta Interiä valmensi vuodesta 2019 espanjalainen Jose Riveiro, joka ilmoitti syyskuussa jättävänsä pestinsä tämän kauden jälkeen. MTV uutisoi Graun tulosta turkulaisseuran peräsimeen jo aiemmin, ja Inter vahvisti asian lauantaina.

Mainos: Savon Media

Etusivulla nyt

Mainos: Savonia-ammattikorkeakoulu

Mainos: Savonia-ammattikorkeakoulu

Pohjoissavolaisia pienyrittäjiä koulutetaan verkkokaupan ja somen saloihin

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut