Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Seagulls kuittasi tappionsa Kouvoille

Helsinki Seagulls palasi voittajaksi miesten Korisliigassa, kun se kukisti kotipelissään viisi edellistä peliään voittaneen Kouvot 97–90.

Peliin toi panosta se, että joukkueet olivat sarjataulukossa tasapisteissä toisena ja kolmantena. Lisäksi Kouvot voitti sarjan avauspelissä Seagullsin Kouvolassa.

Seagulls nousi toisella jaksolla jo 18 pisteen johtoon, mutta Kouvot kiri saman jakson aikana viiden pisteen päähän ja johtoon kolmannella jaksolla, jonka Kouvot vei 32–19. Kouvot johti vielä viime minuuteilla pisteellä, mutta Seagulls vei lopun 10–2.

– Joukkuepuolustuksemme toimi, ja etenkin ratkaisuhetkillä kävimme hyvin kroppaan kiinni. Loppuhetkillä saimme myös hyökkäyskuviomme toimimaan, kertasi Seagullsin valmentaja Jussi Laakso.

Antti Kanervo heitti Seagullsille 26 pistettä ja Shawn Huff 19. Kouvoista Amir Hinton keräsi 24 ja Deshon Taylor 19 pistettä.

Karhu Basket tyrmäsi Korihait

Kotivoitto ei tullut yllätyksenä, kun Kauhajoella kohtasivat liigan kärkijoukkue Karhu Basket ja viimeisenä oleva Uudenkaupungin Korihait. Karhu Basketin ylivoima kuitenkin hämmensi, kun se otti 52 pisteen suuruisen 89–37-voiton.

Korihaiden pistemäärä on pääsarjamme pienin 57 vuoteen.

Karhu Basketin kauden suurin voitto ja Korihaiden ennätysalhaiset pisteet pohjustettiin toisella ja kolmannella jaksolla, jotka isännät veivät 26–11 ja 28–9. Peli repesi jo kolmannella jaksolla yli 40 pisteen eroon.

Tasaisen voittajajoukkueen tehokkain oli Cameron Jones 16 pisteellä. Korihaiden tehokkaimmaksi pääsi Jalen Jackson 10 pisteellä.