HPK voitti viimeisen Hakametsän liigaottelun, Tapparan mestaripelaajat marssivat jäälle päätössummerin jälkeen

Legendapelaaja Janne Ojasen mukaan Hakametsän jäähalliin jää paljon muistoja, mutta on myös hienoa nähdä uusi halli ensi viikolla. -Koivisto Antti Aimo-Koivisto / LEHTIKUVA

Juha Aaltonen / STT

Vierasjoukkue voitti lauantaina Tapparan viimeisen liigaottelun Hakametsän hallissa 7 300 katsojan edessä, ja ottelun jälkeen 70 entistä Tapparan mestaripelaajaa marssi hallin siniselle matolle.

Kaikki kolme asiaa nähtiin myös perjantaina Ilveksen viimeisessä kotiottelussa: vierasjoukkueen voitto, loppuunmyyty halli ja mestaripelaajat jäällä.

– Tähän halliin jää paljon muistoja, enimmäkseen hyviä. Haikea tunnelma oli. Mutta pitää kehittyä myös, ja on hienoa nähdä ensi viikolla uusi halli, legendapelaaja Janne Ojanen sanoi.

Eroavaisuuksia tietenkin oli myös. Perjantaina juhli TPS, nyt HPK, jolle voitto oli kahdeksas peräkkäinen.

– Hienot juhlat ja ottelun alussa näki Tapparan pelissä, että he saivat energiaa seremonioista, HPK:n valmentaja Jarno Pikkarainen kommentoi.

Tapparan kapteeni Otto Rauhala luovutti Jääkiekkomuseolle pelissä käyttämänsä mailan sekä ottelukiekon. Valinta osui oikealle miehelle, sillä Tapparan kasvatti sai kunnian tehdä viimeisen liigamaalin niitä paljon nähneessä hallissa.

Kommentoi

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut