Sport katkaisi pitkän tappioputkensa, JYP kaatui Vaasassa selvin numeroin

Seppo Hautala / STT

Vaasan Sport pelasi ensimmäisen kotiottelunsa, jonne vaadittiin koronapassi. Kukaan ei tiedä, kuinka moni jäi sen takia saapumatta, mutta yleisömäärä 2 305 oli tämän kauden huonoimmasta päästä. Ehkä olisi kannattanut tulla peliin, sillä Sport voitti 5–2 ja katkaisi kuuden ottelun tappioputkensa.

Jääkiekkoyleisössä on usein huuliveikkoja, joiden huudot kuvaavat hyvin tilannetta. Ennen ottelua avauskiekon pudotti pandakarhuksi pukeutunut hahmo. Katsomosta kuului huuto: ”Jää kentälle”. Ilmeisesti lukuisat tappiot olivat koetelleet hermoja.

JYPillä oli heti ottelun alusta saakka kova into päällä. Siihen ei voinut olla vaikuttamatta kaksi peräkkäistä voittoa, toinen Sportista perjantaina.

Pelin hallinta toi mukanaan johtomaalin JYPille, mutta kun Sport sai aikaan tasoituksen, siirtyi hallinta Sportille ja JYP joutui ahtaalle. Ottelun ratkaisu nähtiin toisen erän lopulla, kun puolustaja Emil Johansson purjehti vapaasti maalille ja teki Sportin kolmannen maalin.

Sport ja JYP pelaavat keskenään varsinaisen peliryppään, sillä kahtena peräkkäisenä päivänä pelattujen otteluiden lisäksi Sport matkaa Jyväskylään jo viikon kuluttua.

Kommentoi

Mainos: Lämpövelho oy

3 syytä, miksi vuosi 2022 on otollisin aika vaihtaa lämmitysjärjestelmä maalämpöön

| Päivitetty

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut