Pilvi Kettunen tuikki tähtenä, kun kuopiolaiset hakivat tärkeän voiton Helsingistä

Puijo Wolleyn Hilkka Hujanen (vas.) ja Pilvi Kettunen olivat pelituulella Helsingissä. Juha Leskinen
Kari Haavisto

Kari Haavisto

Puijo Wolley haki tärkeän kolmen pisteen saaliin, kun se kukisti Helsinki Volleyn lentopallon naisten Mestaruusliigassa sunnuntaina Helsingin urheilutalolla lukemin 0–3 (21–25, 9–25, 22–25). Puijo hallitsi ottelua ensimmäisen erän alkua lukuun ottamatta ja tiivisti voitollaan tasaista keskikastia entisestään.

Kentän ehdoton hahmo oli Puijon keskipelaaja Pilvi Kettunen (17/+16), joka hyökkäsi 75 prosentin tehoilla, otti neljä torjuntapistettä ja johti kuopiolaiset syötöillään voittoon kahdessa ensimmäisessä erässä.

– Kolme pistettä oli tänään ainoa tavoitteemme, ja olimme koko ajan kuskin paikalla. Puolet joukkueesta on ollut tällä viikolla flunssassa, mutta suurin osa ehti jo tervehtyä tähän peliin, selvitti Puijon valmentaja Jukka Lehtonen, jonka suojateista Natasha Calkins ja Pihla Pohjola olivat ottelussa sivussa.

Tärkeä palanen Puijolle oli myös kapteeni Eveliina Smolander (6/+4), joka palasi kentälle loukkaantumisen tuoman parin viikon tauon jälkeen. Kettusen ohella kuopiolaisten tehokkaimmat olivat Hilkka Hujanen (14/+11) ja Emilia Kääntä (9/+6).

Puijo on nyt sarjassa yhdeksäntenä, mutta eroa neljäntenä olevaan Oriveden Ponnistukseen on vain viisi pistettä.

Kommentoi

Mainos: Lämpövelho oy

3 syytä, miksi vuosi 2022 on otollisin aika vaihtaa lämmitysjärjestelmä maalämpöön

| Päivitetty

Mainos: Savon Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut