Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Raision Loimu otti jo viidennen voiton peräkkäin Mestaruusliigassa

Perinteikäs Raision Loimu otti keskiviikkona jo viidennen peräkkäisen voittonsa lentopallon miesten Mestaruusliigassa, kun joukkue kukisti Turun seudun paikallisottelussa TuTo Volleyn Kupittaan hallissa 3–1.

– Peli ailahteli tänään aika paljon, mutta tärkeät kolme pistettä otettiin. Jos kärkijoukkueet aiotaan voittaa, niin silloin pelin täytyy pysyä korkealla tasolla koko ajan, Loimun passari Tomi Saarinen sanoi.

Loimu on onnistunut ulkomaalaishankinnoissaan todella hyvin. Iranilainen hakkuri Ali Fazli teki 24 ja latvialainen yleispelaaja Kristaps Smits 21 pistettä.

– Sanon kuten aiemminkin, että jos pojille vain saa pallon, niin he kyllä lyövät pisteitä. Tänään olisi saanut olla juoksukengät eikä sisäpelikenkiä, niin paljon sai juosta, Saarinen lisäsi.

Loimun hyvien vastaanottojen prosentti oli vain 32. Yleensä luku on parhailla seuroilla välillä 50–70 liigaotteluissa.

Yhdeksäntenä jatkavan ja kuusi pistettä pudotuspeliviivan alapuolella olevan TuTo Volleyn tehokkain oli Eemeli Kouki 16 pisteellä.