Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Laihempikin kanapihvi uppoaa SaiPan nuorisopuolustajille – "On sitä ylivoimaa aika lailla hinkattu"

Jääkiekkoliigan jälkijoukkoihin juuttunut SaiPa haki ensimmäiset vieraspisteensä yli puoleentoista kuukauteen, kun KooKoo nöyrtyi naapureilleen Kouvolan Sumulaaksossaan maalein 1–4.

SaiPa kaivoi esiin hämmentävän 80-prosenttisen ylivoimatehon tehden kaikki maalinsa isäntien jäähyjen aikana. Vieraiden molemmat ylivoimaviisikot osuivat kahdesti.

– On sitä ylivoimaa aika lailla hinkattu ja venkslattukin. Saimme pidettyä kiekon maaliani ennen hyökkäysalueella. Kun en löytänyt syöttöpaikkaa, veto onneksi upposi etuylänurkkaan, hymähti kauden ja liigauransa osumalla numero seitsemän voittomaalista vastannut 24-vuotias Valtteri Lipiäinen.

Jimi Jalosen Ruotsiin päästäneen SaiPan puolustajakuusikosta vain Kalle Maalahden nimi sanoo jotain ulkopaikkakuntalaisille. Takalinjoilla luutivat myös Elmeri Laakso, Joona Huttula, Nuutti Viitasalo, Henri Hietala ja Aapo Sarell.

– Kokoonpanostamme oli vähän naureskelua ennen peliä. Kannattaa mieluummin alkaa painaa nimiä mieleen kuin naureskella. Nuorille miehille kelpaa laihempikin kanapihvi, koska he haluavat olla tässä hommassa mukana, kommentoi SaiPan päävalmentaja Pekka Virta.

– Tässä lajissa tärkeintä on halu ja tahto. Meillä taisi olla liian hyvät jouluruoat. Vaikea on löytää mitään positiivista, kun kotona pelataan näin, latasi KooKoo-luotsi Olli Salo neljännen peräkkäisen pisteettömän kotipelin jälkeen.