Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HIFK nautti koronarajoituksen poistosta ja päätti Jukurien voittokulun – "Oli upea pelata lähes täydessä hallissa"

Sarjanelonen HIFK onnistui keskiviikkona jääkiekon Liigassa, sillä se löi sarjataulukossa toisena olevan Jukurit 4–1.

Kotijoukkueen ykkösketjulaiset ja joukkueen pistekärjet Eetu Koivistoinen ja Jere Innala iskivät ratkaisevasti maalin mieheen toisen erän lopussa viidessä minuutissa.

– Hieno ilta. Oli upea pelata lähes täydessä hallissa – sitä on kaivattu, HIFK:n ykkösketjun keskushyökkääjä ja alivoimamaalin tehnyt Otto Paajanen iloitsi.

Vain yhden edellisistä kuudesta pelistä voittanut HIFK joutui jälleen alkuun ahtaalle, kun savolaiset viimeistelivät avausosuman. Tällä kertaa helsinkiläisten kiri paitsi puri myös kantoi.

Kuuden kamppailun voittoputkessa seilannut Jukurit sai puolestaan tuta viimeistelyn tuskan, sillä HIFK:n maalivahti Michael Garteig ei ollut enää yllätettävissä.

Kolmannessa erässä isäntien asema pönkittyi yli- ja alivoimamaaleilla, mikä miellytti suurinta osaa paikalle tullutta 7 444 katsojaa.

– Tunnetta, ”tanssia” ja yleisöä. Kaikki meni paremmin kuin olisi osannut etukäteen käsikirjoittaa, HIFK:n päävalmentaja Ville Peltonen kuvasi.