Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Savon Sanomat tekee suoran lähetyksen Iivon ja Kertun kansanjuhlasta

Iivo ja Kerttu Niskasen kansanjuhla näkyy vahvasti myös Savon Sanomien verkkopalvelussa ja lehdessä. Niskasten tiedostustilaisuus näytetään suorana Savon Sanomien verkkopalvelussa tiistaina kello 16.30.

Verkkopalvelussa seurataan myös koko kansalle järjestettävää juhlaa. Luvassa on runsaasti kuvia, videoita ja juttuja. Parhaat palat kootaan seuraavan päivän printtilehteen.

Kansanjuhla järjestetään tiistaina kello 18 alkaen Vieremällä Einarin puistossa. Ohjelmassa on muun muassa haastatteluja. Lavalla nähdään molempien hiihtäjien valmentajat, vanhemmat ja yhteistyökumppaneita.

Kello 18.45 lavalle astuvat Iivo ja Kerttu Niskanen. Tilaisuus on kaikille avoin.

Sunnuntaina päättyneissä Pekingin talviolympialaisissa Iivo Niskanen saavutti kolme mitalia: kultaa 15 kilometrin perinteisen hiihdossa, hopeaa perinteisen parisprintissä ja pronssia 30 kilometrin yhdistelmähiihdossa.

Kerttu Niskanen saavutti hopeaa 10 kilometrin perinteisen hiihdossa ja pronssia päätöspäivänä sunnuntaina käydyssä 30 kilometrin vapaan hiihdossa.