Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Savon Sanomien kesälehti on ilmestynyt!

Ässille tämän vuoden ensimmäinen kotivoitto, Pelicansille viides peräkkäinen tappio

Liigassa pudotuspelipaikasta tiukasti KooKoon ja KalPan kanssa taisteleva Pelicans joutui keskiviikkona kokemaan viidennen peräkkäisen tappionsa. Ässät otti 3–2-kotivoiton jatkoajalla.

Neljästä tappio-ottelustaan Pelicans on kuitenkin saanut mukaansa tasapelipisteen.

– Kriittiset hetket on nyt näyttää, mitä osataan. Minun piikkiini menee se, ettemme olleet alussa valmiita, Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä totesi.

Ässille kotivoitto oli vuoden ensimmäinen. Jatkoaikaosuman iski nuori hyökkääjä Feetu Knihti vain neljän sekuntia aloituksen jälkeen.

Tappiokierteeseen ajautunut Pelicans sai otteluun epäonnisen lähdön. Liigauransa yhden kauden piste-ennätystä hamuava Iikka Kangasniemi oli vahvassa roolissa, kun vierasjoukkue kampesi tasoihin. Kangasniemi syötti kavennuksen ja teki tasoituksen.

– Kokonaisvaltaisesti olen parantanut kausi kaudelta, ja tehoja minulta odotetaankin. Ei auta muu kuin katsoa, mitä pystymme parantamaan seuraavaan peliin. Ei jatkoaikatappioista kannata liikaa ottaa kuormaa, Kangasniemi sanoi.