Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Maalivahti Nick Malik syötti kaksi KooKoon kolmesta maalista

KooKoon yhdysvaltalaislähtöinen tshekkimaalivahti Nick Malik pelasi liigauransa tehokkaimman iltapuhteen torstaina Porissa.

Ässien takaa-ajo 1–3-tappiossa jäi lopulta vaisuksi, mutta Malik tukahdutti siitä parhaan terän pois torjunnoillaan. Sen lisäksi hän syötti kaksi joukkueensa kolmesta maalista. Toinen kouvolalaisten kahden pisteen pelaaja oli maalin tehnyt ja syöttänyt Teemu Rautiainen.

– Kaikin puolin tuli onnistumisia Malikille, hän on erittäin hyvä mailapelissä. Harmi, ettei lopussa tullut paikkaa yrittää tyhjään maaliin, KooKoon päävalmentaja Olli Salo naurahti.

– Meillä on kaksi todella hyvää maalivahtia, jotka antavat illasta toiseen mahdollisuuden voittoon.

KooKoon, KalPan ja Pelicansin taistelussa pääsystä pudotuspeleihin on jaossa vain kaksi jatkopaikkaa. Joku joutuu pettymään.

– Meille oli tärkeintä saada kolme pistettä. Olemme puhuneet siitä, että aina ei voi olla räiskyvää, täytyy olla myös tyly. Kun puolustamme hyvin, taito riittää kyllä hyökkäyspäässä, Salo kiteytti.