Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ilves kesti onnellakin Lukon loppurynnistyksen

Reilusti yli 6 000 katsojaa sai jännittää loppuun saakka Ilveksen puolesta Tampereen areenassa, sillä Lukon tasoitusmaali oli torstaina lähellä parikin kertaa. Kiekko kävi maaliraudoissakin minuuttia ennen loppua.

Lopulta pikakomennuksen otteluun saanut hyökkääjä Henrik Haapala sai huokaista helpotuksesta. Vielä iltapäivällä hän antoi syvähaastattelun Aamulehdelle.

Ilveksen tehokkain oli saldon 1+2 koonnut Joni Ikonen. Hän teki Haapalan syötöstä avausmaalin tiistaina Tampereella liigakauden ensimmäisen voittonsa torjuneen Samuel Jukurin taakse.

– En ollut avauserässä aivan parhaassa vireessä. Tiesin jo ennen tiistain ottelua, että keikka Vaasassa on ohi ja että Raumalle piti ajella illalla, Jukuri sanoi.

Jukurin edellisestä ottelusta Lukossa oli lähes neljä kuukautta. Marraskuun alussa hän tuli kesken ottelun maaliin Hakametsässä myös Ilvestä vastaan. Välissä hän pelasi viisi ottelua Sportissa, viimeisen siis tiistaina, kun Sport kaatoi Ilveksen 4–2.

– Tutut pelaajat olivat joukkueessa, eikä jääkiekko neljässä kuukaudessa ole muuttunut pelinä, Jukuri tiivisti.