Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Puljujärven paluu lähestyy – Oilers-valmentajalta ei kuitenkaan vielä päivämäärää

NHL-jääkiekkoliigan Edmonton Oilersin hyökkääjä Jesse Puljujärvi on ollut alavartalovamman takia sivussa peleistä jo pian neljä viikkoa, mutta parasta NHL-kauttaan pelaava suomalainen saatetaan nähdä Öljymiesten nutussa jo piankin. Puljujärvi palasi joukkueharjoituksiin viikonloppuna, ja maanantaina Oilersin valmentaja Jay Woodcroft päivitti hänen tilannettaan.

– Päivä kerrallaan katsotaan yhä. Jesse oli harjoituksissa lauantaina, hän on tehnyt erittäin kovasti töitä (kuntoutuakseen). Katsotaan miltä näyttää huomisaamuna harjoituksissa, Woodcroft kertoi lehdistölle maanantaina.

Oilers pelaa seuraavaksi keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa Detroitia vastaan kotonaan. Kotipelit jatkuvat perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa ottelulla Buffaloa vastaan.

Viidettä kauttaan NHL:ssä pelaava Puljujärvi on tällä kaudella tehnyt 12 maalia ja antanut 16 maalisyöttöä pelaamissaan 46 ottelussa. Hänen aiempi piste-ennätyksensä yhdeltä kaudelta oli viime kaudelta, kun hän kokosi 55 ottelussa tehot 15+10.

Woodcroft vahvisti, että Mikko Koskinen nähdään Oilersin maalilla Detroitia vastaan. Tällä kaudella jo 21 peliä voittanut Koskinen sai valmentajalta ansaittua kehua.

– Hän on pelannut erittäin hyvin viime aikoina, ja tarvitsemme häntä. Hän antaa meille mahdollisuuden voittaa, pelistä toiseen, Woodcroft totesi Koskisesta.