Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tapparan Savinainen hankki itselleen suihkukomennuksen 22 sekunnissa

Jokereista Tapparaan maaliskuun alussa siirtynyt Veli-Matti Savinainen kävi harvinaisen kuumana heti tiistaisen Pelicans-voiton avaussekunneilta.

Aloituskiekon Pelicansin Lukas Jasekille hävinnyt Savinainen ehti huitoa lahtelaisten kultakypärää moneen otteeseen, ennen kuin poikittainen maila kasvoihin päätti Tappara-hyökkääjän ottelun 22 sekunnin kohdalla.

– Minun pitää nähdä se vielä videolta, en kommentoi tuohon nyt mitään, sanoi kaksi ottelua maaleitta tahkonneen Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä.

– Maalinteko on oveluutta, viekkautta ja taitoa. Ja tahtoa jollain asteella. Tänään uupuivat vähän nuo asiat.

Liigakärkeen siirtynyt Tappara voitti lopulta 2–0, mutta Savinaisen alku Tapparassa on ollut hankala. Tähtivahvistus tahkoaa edelleen ilman tehomerkintöjä viiden liigaottelun ja yhden CHL-ottelun jälkeen.

Sen sijaan Jokereista tullut puolustaja Otto Leskinen on ottanut paikkansa vauhdilla ja iski tiistaina jo neljännen osumansa kuuteen otteluun.

– Pelataan tällä hetkellä tosi hyvin ja luodaan paljon paikkoja. Kyllä minä sanon, että noista jätkien rakentamista paikoista pitää laittaakin kiekot sisään, Tapparan 1–0-maalin ampunut Leskinen sanoi.

Christian Heljanko torjui Tapparan maalilla jo kauden kahdeksannen nollapelinsä.