Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Savon Sanomien kesälehti on ilmestynyt!

Ruusuvuoren taistelu päättyi putoamiseen jatkosta Miamin tennisturnauksessa – "Olisin toivonut muutamat matsit enemmän"

Emil Ruusuvuori oli perjantaina lähellä ottaa arvokkaan voiton tenniksen miesten Miamin ATP-tennisturnauksessa. Italian Jannik Sinner kuitenkin voitti yli kaksi ja puoli tuntia kestäneen toisen kierroksen kohtaamisen 6–4, 3–6, 7–6 (10–8).

Maailmanlistan 11:s Sinner mursi avauserässä Ruusuvuoren syötön, mutta suomalainen mursi takaisin toisessa erässä ja tasoitti erävoitot 1–1:een.

Ruusuvuorella oli päätöserän katkaisupelissä peräti kolme ottelupalloa, mutta Sinner voitti katkopallot lopulta 10–8. Ennen katkaisupeliä Ruusuvuori oli johtanut kolmatta erää jo pelein 4–2.

– Täältä olisin toivonut muutamat matsit enemmän, mutta tällaista se on välillä. (Se on) muutamasta millimetristä kiinni ja näin tällä kertaa, Ruusuvuori totesi ottelun jälkeen.

Sinner oli voittanut maailmanlistalla sijalla 71 olevan Ruusuvuoren myös pelaajien kahdessa aiemmassa kohtaamisessa. Ottelun jälkeen Sinner kuvaili olosuhteita vaikeiksi ja kehui Ruusuvuoren peliä.

– Emil pelasi ajoittain loistavasti, sain todella nähdä vaivaa pelatakseni parasta peliäni. Voitin vain, koska olin henkisesti hieman vahvempi. Kova tuuli teki peliolosuhteista vaikeita ja omaa peliä piti sopeuttaa sen mukaan, mutta se oli toki samanlaista molemmille, Sinner sanoi.