Suru-uutisesta eilen kertonut Cristiano Ronaldo ei pelaa illan Liverpool-ottelussa

Jalkapallosuuruus Cristiano Ronaldo ja hänen kumppaninsa Georgina Rodriguez kertoivat maanantai-iltana suru-uutisen poikavauvansa kuolemasta. Ronaldon seura Manchester United vahvisti tänään, että Ronaldo ei pelaa illan Valioliigan huippuottelussa Liverpoolia vastaan.

– Perhe on tärkein asia, ja Ronaldo tukee rakkaimpiaan tänä suunnattoman vaikeana hetkenä, United tiedotti sivuillaan.

– Näin ollen voimme vahvistaa, että hän ei ole mukana ottelussa Liverpoolia vastaan Anfieldilla tiistai-iltana. Painotamme vielä perheen pyyntöä yksityisyyden kunnioittamisesta.

Ronaldo ja Rodriguez kertoivat lokakuussa odottavansa kaksosia. Pari kertoi maanantaina, että heille on syntynyt tytär, mutta poika on kuollut.

– Syvintä surua kokien joudumme ilmoittamaan, että poikavauvamme on kuollut. Tätä suurempaa tuskaa yksikään vanhempi ei voi tuntea. Ainoastaan tyttövauvamme syntyminen antaa meille voimaa elää tämä hetki jonkinlaisen toivon ja ilon kera, Ronaldo ja Rodriguez kirjoittivat surutiedotteessaan Twitterissä.

Ronaldolla on ollut entuudestaan neljä lasta, joista yksi on yhteinen Rodriguezin kanssa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut