Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tyson Fury pitää kiinni nyrkkeilymestaruudestaan – kukisti Dillian Whyten Wembleyllä 94 000 fanin edessä

Brittinyrkkeilijä Tyson Fury on ottanut maanmiehestään Dillian Whytesta voiton WBC-liiton mestaruusottelussa ja pitää kiinni raskaan sarjan nyrkkeilymestaruudestaan.

Britit kohtasivat Lontoon Wembleyllä kaikkiaan 94 000 fanin katseiden alla. Fury kukisti vastustajansa kuudennessa erässä.

Furylla, 33, oli kamppailussa paljon pelissä, sillä mestariottelija oli sanonut ottelun olevan hänen uransa viimeinen. Britti on otellut ammattilaisena tappiotta, ennen Whyten kohtaamista hänellä oli tilillään 31 voittoa ja yksi ratkaisematon.

Yli kaksimetrinen Fury hämmästeli Lontoossa saamaansa tukea.

– En voi uskoa, että 94 000 maanmiestä ja -naista tuli tänne katsomaan minua. Sydämeni pohjasta kiitän teitä kaikkia, jotka ostitte lipun ja valvoitte myöhään katsoaksenne ottelun, Fury sanoi

Fury kertoi luvanneensa vaimolleen, että jättäisi kehän Deontay Wilderia vastaan käymänsä ottelun jälkeen. Britti kohtasi yhdysvaltalaisnyrkkeilijän edellisen kerran viime vuoden lokakuussa.

– Mutta minulle tarjottiin ottelua Wembleyllä, ja olin sen velkaa faneille, hän perusteli Whyten kohtaamista heti perään.

Whytelle, 34, MM-titteliottelu oli uran ensimmäinen. Jamaikalaissyntyinen Whyte on voittanut ammattilaisurallaan 28 ottelua ja hävinnyt kaksi.