Tieyhteyttä Lappeenrannan Kisapuistoon kaavaillaan nimettäväksi Lalli Partisen mukaan

Lappeenrannan Kisapuistoon kaavaillaan edesmenneen Lalli Partisen mukaan nimettyä tieyhteyttä. Kaupunki perustelee esitystä halulla "kunnioittaa lappeenrantalaisen jääkiekkolegendan ja entisen kaupunginvaltuutetun elämäntyötä ja muistoa".

Kaupunki valmistelee Kisapuiston alueen asemakaavamuutosta. Alue sijaitsee vajaat kaksi kilometriä Lappeenrannan ydinkeskustasta itään. Kaavamuutos koskee myös Lepolan hautausmaata ja ympäröiviä puistoalueita.

Tieyhteyttä Lauritsalantieltä Kisapuistoon esitetään nimettäväksi Partisen mukaan.

– Kisapuistoon ollaan toteuttamassa uutta, nykyaikaista ja energiatehokasta jäähallia, joka palvelee jääurheilua ja tapahtumatuotantoa nykyistä paremmin. Uudelle hallille pohjoisesta johtavaa tieyhteyttä esitetään nimettäväksi Partisen mukaan, asemakaava-arkkitehti Matti Veijovuori kertoi kaupungin tiedotteessa perjantaina.

Kaupunginvaltuusto tekee päätöksen nimestä asemakaavan hyväksymisen yhteydessä.

Suomea, SaiPaa ja HIFK:ta edustanut Partinen kuoli keskiviikkona 80-vuotiaana. Partinen kuului 1960- ja 1970-luvun suuriin suomalaisiin jääkiekkoilijoihin.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut