Fernando Alonso jyrähti vielä Miamin F1-kisan rangaistuksistaan – "Pelkkää epäpätevyyttä tuomaristolta"

Alpine-tallin veteraanikuljettaja Fernando Alonso soimasi varsin voimakkain sanoin formula ykkösten Miamin gp:n tuomaristoa jutellessaan medialle ennen Barcelonan gp:n avauspäivän harjoituksia. Kaksinkertainen F1-maailmanmestari kuvaili tuomaritoimintaa parin viikon takaisessa Miamin kisassa "epäpäteväksi", kertoi Autosport-sivusto.

Alonsoa ja Alpinea jäivät Miamista ärsyttämään kisan aikana ja sen jälkeen jaetut rangaistukset. Radalla tiukan mutkan oikaissutta Alonsoa sakotettiin aikarangaistuksella, ja sen myötä hän putosi pistesijojen ulkopuolelle. Jo aiemmin Alonsoa oli rangaistu osumisesta Pierre Gaslyn autoon. Talli ja kuljettaja näkevät myös, että tuomaripäätös aikasakosta pidettiin voimassa huomioimatta tallin tarjoamia lisätodisteita.

– Hyvin epäreilua, ja pelkkää epäpätevyyttä tuomaristolta, Alonso totesi Barcelonassa.

– Ei kovin ammattimaista toimintaa. Päätös tehtiin kysymättä mitään todisteita. Joten tosi huono juttu ja jos ollaan rehellisiä, tuollaista ei pitäisi tapahtua formula ykkösissä.

F1:tä hallinnoiva kansainvälinen autoliitto FIA ei ole kommentoinut Alonson ja Alpinen parahduksia.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut