Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lara Boko loisti Ruotsin raveissa – "Näytti jo viime vuonna, että se osaa juosta"

Trav Oaksin viime vuonna voittanut Lara Boko aloitti 4-vuotiskauden upealla voitolla Ruotsissa Rättvikin Breeders’ Crown -sarjan lähdössä lauantaina. Nokialainen Oraviston Talli on Lara Bokon omistaja.

Jorma Kontio karautti Filippa B.J:n alussa keulaan. Mika Forss pysyi Lara Bokon kanssa toisella radalla ja ajoi johtoon takasuoralla. Timo Nurmoksen valmentama Lara Boko veti tasaisen reipasta ja hallitsi. Helppo ykkönen tuli ajalla 12,1a/2 140m. Onkel Investin Bright Crystal seurasi neljänneksi. Ykköspalkinto oli 110 000 kruunua.

– Lara Boko näytti jo viime vuonna, että se osaa juosta. Nyt sen tyyli oli varmaa ja tasapainoista heti kauden avauksessa, ja tamma oli rauhallinen. Toivottavasti se saa olla terveenä, niin tästä vuodesta tulee hieno. Rata ja sää ovat todella hyvät, mutta 12,1-tulos on huippuluokkaa, Forss kehui.

Lara Boko ravasi viime vuonna palkintorahoja neljä miljoonaa kruunua.

Robert Berghin Night Art hallitsi 3-vuotiaiden oriiden/ruunien BC-lähtöä. Se haki johtopaikan jo avauspuolikkaalla. Seppo Palmroosin Luciano Bryne kiersi pitkään kolmatta ennen kuin pääsi johtohevosen rinnalle. Forssin ajama Make It Happenin poika kesti urheasti kolmanneksi.