Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HJK ja KuPS jo viidennen kerran peräkkäin tasavahvoja

KuPSin kovin haastaja HJK rynnisti jalkapalloliigan kärkiotteluun poikkeuksellisista lähtökohdista. Lauantain kotijoukkueella oli alla peräti kolme häviötä putkeen kilpailullisista peleistä, ja HJK ei ollut kokenut vastaavaa putkea tällä tai viime vuosikymmenellä.

Liigan kahden suuren neljä edellistä sarjakohtaamista olivat päättyneet joko 0–0- tai 1–1-tasapeleihin, ja lauantain kärkipelin 1–1-tulos jatkoi ihmeellistä putkea.

Sarjakakkosen HJK:n tuska kasvoi siinä mielessä, että kärkijoukkue KuPS on pelannut ottelun vähemmän. Piste-ero on kuopiolaisten hyväksi kolme pinnaa.

– Harmittaa kyllä, mutta pinna on pinna vieraissa. Enempäänkin oli mahdollisuus. En osaa sanoa, näkyikö HJK:sta aiemmat tulokset, KuPSin Tim Väyrynen sanoi.

KuPS on ollut tien päällä pitkään. Keskiviikkona joukkue pelasi Cupin ottelun Hakaa vastaan Valkeakoskella, torstaina joukkue treenasi samalla paikkakunnalla ja perjantaina Helsingissä.