Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Manchester United osti puolustajan 67 miljoonalla eurolla

Jalkapallon Englannin Valioliigan Manchester United ilmoitti sunnuntaina päässeensä yhteisymmärrykseen hollantilaisseura Ajaxin kanssa puolustaja Lisandro Martinezin siirrosta. BBC:n mukaan ManU pulittaa 24-vuotiaasta argentiinalaistopparista 67,37 miljoonaa euroa.

Argentiinan maajoukkueessa seitsemän kertaa esiintynyt Martinez tekee ManUn kanssa viisivuotisen sopimuksen, jossa on lisäksi optio lisävuodesta. Siirto valmistuu, jahka Martinez on läpäissyt lääkärintarkastuksen ja saa brittiviisumin.

Martinez tuli Argentiinasta Ajaxiin vuonna 2019 noin 7,5 miljoonalla eurolla. Hän pelasi kolmen vuoden aikana 120 ottelua Hollannin mahtiseurassa ja oli ManUn uuden päävalmentajan Erik ten Hagin luottomiehiä Ajaxin voittaessa Hollannin mestaruuden 2021 ja 2022.

Martinez on Unitedin kolmas hankinta tänä kesänä. Aiemmin seuraan ovat tulleet Tyrell Malacia Feyenoordista ja Christian Eriksen vapailta markkinoilta.