Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

KalPa saa uuden fyysisen puolustajan – sopimus ruotsalaisen kiekkoilijan kanssa

KalPan puolustuspää saa vahvistusta, sillä joukkue on solminut yksivuotisen sopimuksen ruotsalaisen Anton Karlssonin kanssa. 29-vuotiaalla puolustajalla on pitkä kokemus Ruotsin pääsarja SHL:stä seitsemältä kaudelta. Hän on pelannut yhteensä 290 runkosarjaottelua pistein 12+30=42.

– Meillä on ollut puolustuksessa tarve fyysiselle, kovaa pelaavalle ja hyvin puolustavalle puolustajalle. Halusimme kokeneen tekijän ja nämä kaikki ominaisuudet yhdistyvät Antonissa, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine kertoo.

187-senttinen ja 88-kiloinen Karlsson tunnetaan fyysisestä pelistään. Hänellä on myös AHL-taustaa, sillä hän edusti AHL-seura Cleveland Monstersia kaudella 2019–2020.

Anton Karlsson on innoissaan uudesta haasteesta.

– Saavun suurella innolla Kuopioon. Keskustelut seuran kanssa ovat olleet hyviä alusta alkaen ja pidän siitä, mihin KalPa alkavalla kaudella pyrkii. Haluan menestyä sekä parantaa peliäni jatkuvasti, Ruotsin Vetlandassa syntynyt puolustaja kertoo. Hän saapuu Kuopioon sunnuntaina. Maanantaina hän jo liittyy KalPan harjoitusvahvuuteen. Hänen pelinumeronsa tulee olemaan 3.