Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

KooKoo edelleen Liigan paras vierasjoukkue – Ässien Laaksolle ulosajo tuomarin koskemattomuuden rikkomisesta

Yksi lauantain jääkiekkoliigakierroksen harvinaisimmista tilanteista nähtiin Porissa päätöserän puolivälissä, kun Ässille tuomittiin ulosajo ilman sitä seurannutta alivoimaa.

Ässien puolustaja Aleksi Laakso osui tuomariin, minkä seurauksena hän joutui pukusuojan puolelle epäurheilijamaisesta käytöksestä.

KooKoo oli jännitysnäytelmässä sitkeä ja taistelutahtoinen. Liigan paras vierasjoukkue vei lopulta 3–1 (1–1, 0–0, 2–0) -voiton. Ylivoimalla maaleista syntyi vain viimeisin, mutta jonkin verran porilaisjoukkueen peli sekosi erikoistilanteisiin.

Maalivahti Oskari Setänen piti tarvittaessa vierailijoita pystyssä torjunnoillaan, ja illan avausosuman jälkeen Ässät ei enää maaliin osunut. Avausmaali oli Aleksi Heimosalmen koko liigauran ensimmäinen.

– Oli äärimmäisen kova ja vaikea peli. Alussa olimme aivan helisemässä, mutta toisaalta se jopa vähän helpotti. Pääsin itsekin rytinällä peliin sisään, Setänen mietti.

– Yleisöllekin kuuluu kaikki kunnia, tällaisessa tapahtumassa on upea pelata. Ei näistä voi muuta kuin syttyä.