Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tyrmätty Robert Helenius vihjaili lopettamisella – "On sanottava, että tämä oli tässä"

Nyrkkeilyn raskaansarjan ottelussa New Yorkissa tyrmätty suomalaisiskijä Robert Helenius tapasi voittajansa Deontay Wilderin paikallisessa hotellissa sunnuntai-iltapäivällä Suomen aikaa. Wilder oli rajun lopetuksen jälkeen huolissaan ystävänsä kunnosta, ja EsNews-uutismedia tallensi Youtube-videolle kaksikon koskettavan jälleennäkemisen.

Videolla suomalaisnyrkkeilijä kertoo Wilderille pitkän halauksen jälkeen, että pitkä ura päättynee.

– On sanottava, että tämä oli tässä. Olen 38-vuotias, ja olen tehnyt tätä 25 vuotta.

Helenius vielä kiittää Wilderia, joka antoi suomalaiselle eittämättä elämän parhaan mahdollisuuden tavoitella MM-titteliä.

Ammattilaisurallaan Helenius on otellut 35 kertaa. Hän on poistunut kehästä voittajana 31 kertaa, ja tappiota on kertynyt neljä.

Kaksikon kamppailu käytiin sunnuntaiaamuna Suomen aikaa. Helenius hävisi vain kolmen minuutin jälkeen ensimmäisessä erässä, kun kovaiskuinen yhdysvaltalainen nukutti suomalaisen lyhyellä oikealla suoralla.

Heleniuksen kunnosta oltiin huolissaan, kunnes on tämä avasi tilannettaan Instagram-tilillään muutama tunti tappion jälkeen.

– Iso kiitos kaikille rakkaudesta ja tuesta. Kaikki on kunnossa sairaalassa tehdyn tarkastuksen jälkeen. Pysy nöyränä sekä voiton että tappion hetkellä, Helenius julkaisi virallisella tilillään sydän- ja nyrkkisymboleiden kera.

Wilderin ja Heleniuksen ottelua markkinoitiin WBC-liiton MM-karsintana. Wilderin, 36, odotetaan ottelevan seuraavaksi maanmiestään Andy Ruizia vastaan ennen MM-ottelua. Vaihtoehtona on ottelu IBF-, WBA-, IBO- ja WBO-liittojen ukrainalaista maailmanmestaria Oleksandr Usykia vastaan.