Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suomi musersi Kanadan ringeten nuorten MM-finaaliavauksessa

Suomen nuorten ringettemaajoukkue tarrasi kiinni MM-kultaan, kun se voitti torstaina Espoossa Kanadan ikäluokan MM-finaaliavauksessa 10–0. Toinen finaaliottelu pelataan lauantaina.

Suomi karkasi Kanadalta jo avauserässä, jonka se vei 5–0. Ottelussa lopulta viisi maalia tehnyt Jenna Hakkarainen ylsi hattutemppuun jo avauserässä. Minka Tiihonen antoi ottelussa seitsemän maalisyöttöä ja Minka Levander viisi, ja Kia Kosunen kirjasi tehot 1+3. Maalivahti Siiri Uusitalo piti maalinsa puhtaana 29 torjunnalla.

– Meni tosi hyvin. Ollaan parannettu omaa pelaamista tosi paljon noista harkkapeleistä ja huomaa, että hitsaudutaan koko ajan enemmän ja enemmän yhteen joukkueen kanssa, kertoi maalihai Hakkarainen tiedotteessa.

– Peli oli hyvä, mielestäni voimme pelata paremmin ja lauantaina me pelaamme ja näytämme miten Kanada pelaa, totesi puolestaan Kanadan parhaana palkittu Megane Fortin.