Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valtteri Bottas keskittyy Aston Martinin uhkaan

Valtteri Bottas toivoo, että hän kykenisi hyödyntämään Alfa Romeon kehitystyön Brasiliassa paremmin kuin edellisessä formula 1:n MM-osakilpailussa Meksikon grand prix'ssa. Bottas kuittasi edellisestä kilpailusta yhden MM-pisteen, mutta odotukset kuudennesta lähtöruudusta olivat korkeammalla.

– Oli hienoa palata pitkästä aikaa pistetiloille. Yksi piste on paljon parempi kuin ei mitään, mutta emme yltäneet kilpailussa yhtä hyvään vauhtiin kuin aika-ajossa, Bottas muistutti.

– Meksikossa kovat renkaat eivät toimineet odotetusti. Se yllätti meidät, mutta odotan, että pystymme nyt hyödyntämään auton parantuneen vauhdin paremmin.

Alfa Romeo on valmistajien MM-pisteissä kuudentena, mutta Aston Martin on noussut neljän pisteen päähän uhaksi. Sao Paulon kilpailussa ajetaan lauantaina sprintti ja sunnuntaina normaalimittainen kilpailu. Jaossa on siis tavallista isompi pistepotti.

– Olemme saaneet kehitysosien ansiosta autoon lisää vauhtia ja nyt olisi hyvä tilaisuus tehdä eroa Aston Martiniin, Bottas vahvisti.

– Meille tämä on ihan merkittävä kamppailu.

Sao Paulon viikonloppu alkaa perjantaina sprinttikilpailun aika-ajolla.