Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ferrari kiisti mediaväitteet tallipäällikön vaihtamisesta

Italialaismediassa kerrottiin tiistaina, että formula ykkösten Ferrari-talli on vaihtamassa tallipäällikköään. Gazzetta dello Sport -lehti ja Motorsport.it-sivusto raportoivat lähteisiinsä nojaten, että Mattia Binotton korvaisi Alfa Romeolla nykyisin tallipäällikkönä toimiva Frederic Vasseur. Ferrari kiirehti kiistämään väitteet.

Binotto aloitti Ferrarin pomona tammikuussa 2019, ja hänen johdollaan perinteikäs italialaistalli nousi jälleen mukaan kärkikamppailuihin. Tällä kaudella kisoissa tehdyt erheet ja auton luotettavuusongelmat ovat kuitenkin vaivanneet, ja Ferrari on viime aikoina menettänyt asemiaan suhteessa Mercedekseen. Tallit kamppailevat kauden päätöskisassa Abu Dhabissa vielä tallien MM-sarjan kakkostilasta.

Mediaväitteiden mukaan Vasseur korvaisi Binotton ensi vuoden alussa.

– Liittyen tiettyjen medioiden spekulaatioihin Scuderia Ferrarin tallipäällikön Mattia Binotton asemasta Ferrari ilmoittaa, että nämä huhut ovat täysin vailla pohjaa, talli totesi lyhyesti Twitterissä.

Alfa Romeolla ajaa suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas.