Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Conrad Lugauer ohjasti kaksi voittoa Bergsåkerin raveissa

Kaukaa Malmöstä Sundsvallin raveihin saapunut Conrad Lugauer ajoi Ferrari Sisun ja Laradja Vrijthoutin voittoihin Bergsåkerissa.

Robert Bergh sai ajaa Pinto Bobilla kaksi ensimmäistä kilometriä 1.16-vauhtia, ja tilanne näytti huolestuttavalta Ferrari Sisun osalta. Kun Conrad Lugauer käänsi hevosensa takaa kiriin, maisema vaihtui. Ferrari Sisu tykitti ykköseksi ajalla 14,1a/2640m. Milliondollarrhyme kiri myös vahvasti ja eteni kakkoseksi ohi Pinto Bobin.

– Pitkän kuljetusmatkan Ferrari on ottanut hienosti. Kilpailimme ilman hokkeja, rata on fantastisessa kunnossa ja siinä on hyvä pito. Matkalla ajattelin, ettei tästä tule mitään, kun vauhti kärjessä oli niin hiljaista. Täytyy olla ylpeä hevosen esityksestä, Lugauer sanoi.

Ferrari Sisu oli Derbykakkonen kolme vuotta sitten.

Lugauerin reissu oli sataprosenttinen. Laradja Vrijthout oli paras hopeadivisioonassa. Lugauer ajoi Belgiassa syntyneen ruunan keulaan avauspuolikkaan täyttyessä. Laradja Vrijthout hallitsi ja voitti helposti hurjalla tuloksella 10,7a/1640m.

– Laradja oli uskomattoman hyvä. Se pystyy tekemään tällaisia juoksuja ja on todellinen supersprintteri, Lugauer kehui.

Malmöstä Sundsvalliin on noin 1 000 kilometriä. Lugauerin hevoset yöpyivät tulomatkalla Tukholmassa.