Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Savon Sanomien kesälehti on ilmestynyt!

Ferrari Sisu ravasi jättipalkinnon, Vice Versa Diamant kolmas

Sylvester-lähtö päätti Ruotsin ravivuoden Axevallan uudenvuodenaaton raveissa. Conrad Lugauerin Ferrari Sisu vei 593 328 kruunun ykkösen. Katja Melkon ja Janne Sorosen tallin Vice Versa Diamant oli kolmas ja tienasi lähes 160 000 kruunua.

Åke Svanstedt piti kiinni johtopaikasta Combat Fighterilla. Vaikka se sai vetää rauhallista vauhtia, niin kärkitaistoon se ei pystynyt. Jorma Kontio käänsi Vice Versa Diamantin takajoukoista kiriin. Ferrari Sisu seurasi. Loppukaarteessa Lugauer käänsi neljännelle radalle, ja Ferrari Sisu paineli helposti ykköseksi ajalla 15,6/2680m. Gasolin kiri kakkoseksi. Vice Versa Diamant taisteli väkevästi, mutta jäi niukasti kolmanneksi.

– Loppukaarteessa oli tunne, etten voi hävitä tätä lähtöä. Pitää kiittää Ferraria, että voitimme tämän lähdön. Tähtäsimme tähän kilpailuun pitkään. Ferrari Sisu on aivan uskomaton hevonen, se on nopea ja vahva, Lugauer sanoi.

Suomalaisen Onkel Investin kasvattama ja omistama Ruffian oli lähellä voittoa iltapäivän ensimmäisessä lähdössä, 3-vuotiaiden ST:n Nuorten sarjassa. Björn Goopin ajama ori johti jo selvästi loppukaarteessa. Markus B Svedbergin Battuta Face tavoitti Ruffianin juuri ennen maalilinjaa ja meni ykköseksi ajalla 17,8a/2140m. Ruffian hävisi kymmenyksen.