Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

KalPa vahvistuu kolossimaisella laitahyökkääjällä

Pitkään laitahyökkääjän tontille vahvistusta hakenut KalPa on löytänyt etsimänsä.

Joukkue tiedotti tiistaina, että se on solminut loppukautta koskevan sopimuksen tsekkihyökkääjä Matyas Kantnerin kanssa. 192 senttinen ja 91 kiloinen hyökkääjä siirtyy Kuopioon maansa Extraliigassa pelaavasta BK Mlada Boleslavista.

Vasen käsi alhaalla pelaava 24-vuotias hyökkääjä on tehnyt tällä kaudella 32 pelaamassaan ottelussa tehot 6+2.

KalPan urheilutoimenjohtaja Anssi Laine arvioi tsekkihyökkääjän tuovan kuopiolaisryhmään kamppailuvoimaa ja maalintekopotentiaalia.

– Kantnerilla on hyvä laukaus ja kyky tehdä maaleja. Hän teki kaudella muutama vuosi sitten maansa pääsarjassa 18 osumaa, mikä kertoo hyvästä maalintekopotentiaalista. Tarkoitus on, että saamme uuden vahvistuksen kokoonpanoon jo Jukurit-otteluihin ensi viikonlopulle.

KalPan maalivahtituska helpottuu ruotsalaisen torjujan voimin – "Ei hirveästi ole ollut tarjolla"

– Meillä on rajallinen budjetti hankintoihin, minkä vuoksi meidän on hyvin tarkasti punnittava hankimmeko vielä pelaajia kevään pudotuspelejä ajatellen. Seuraamme markkinoita kuitenkin jatkuvasti ja joku hankinta voi vielä tulla kysymykseen ennen helmikuun siirtorajaa. Meillä on joukkueessa tällä hetkellä hyvä koostumus, joten mitään pakkoa hankinnoille ei ole. Saamme Saku Salmelankin mukaan puolustukseen muutaman viikon kuluttua, Laine puntaroi.