Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikoneemme on avattu, löydä oma ehdokkaasi vastaamalla kysymyksiin!

KalPan naisille karmeita uutisia – maajoukkuehyökkääjän kausi ohi

Naisten Liigan kärkipaikalla läpi kauden viihtynyt KalPa joutuu tulemaan koko loppukauden toimeen ilman ykköstähteään, kun maajoukkuehyökkääjä Elisa Holopaisen kausi päättyi loukkaantumiseen.

Holopainen sai 22. tammikuuta pelatussa kotiottelussa HPK:ta vastaan alavartalovamman, joka osoittautui tutkimuksissa niin pahaksi, että se vaatii leikkaustoimenpiteitä.

– Se oli tosi harmiton tilanne. Elisa oli kurvaamassa vaihtopenkkiä kohti ja horjahti pienen kontaktin jälkeen oman jalkansa päälle, KalPan naisten manageri ja valmentaja Jukka Koskinen kertasi.

Holopainen johtaa tällä hetkellä koko sarjan pistepörssiä, kun hän keräsi 28 ottelussa huimat tehot 41+34=75. Ainoastaan kaksi tappiota kauden 32 ottelussaan kärsineelle KalPalle menetys on todella iso ajatellen kevään pudotuspelejä.

– Todella valitettava juttu ennen kaikkea Elisan kannalta. Hän on ylivoimaisesti tämän sarjan paras pelaaja, Koskinen sanoi.

Holopainen saavutti Suomen naisleijonien paidassa olympiapronssia Pekingissä 2022. Lisäksi hänellä on yksi MM-hopea ja yksi MM-pronssi.