Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Savon Sanomien kesälehti on ilmestynyt!

TPS:n hurjan tehokas ylivoima koitui KalPan kohtaloksi

KalPa ja TPS tarjosivat lauantaina yleisölle koko rahan edestä viihdettä, kun joukkueet kohtasivat miesten jääkiekkoliigaottelussa Kuopiossa. Värikkäiden vaiheiden jälkeen turkulaiset nappasivat voiton 4–3-lukemin voittomaalikilpailun jälkeen.

Ottelun kuudesta maalista peräti viisi tehtiin ylivoimalla. Varsinkin vieraiden ylivoima oli lauantaina hurjan tehokasta, sillä kolme mahdollisuutta ylivoimalla tuottivat yhtä monta osumaa.

Ottelussa nähtiin myös kaksi videohaastoa maalitilanteissa. Vierailta hylättiin yksi maali, ja kotijoukkueen maali puolestaan hyväksyttiin. Turkulaisten maali hylättiin mailan osuttua KalPan pelaajan kasvoihin ennen maaliin johtanutta tilannetta. Tuomio muuttui maalista 2+2-minuutin rangaistukseksi.

– Okei se on sääntö, että voidaan mennä katsomaan videolta. Mutta sitten kolmannessa erässä meidän pelaajalla naama auki ihan samalla tavalla, ja linjatuomari näkee vierestä, ja ei mennä kattomaan videolta. Se mua ihmetyttää. Samat säännöt pitää olla molemmilla, vieraiden päävalmentaja Jussi Ahokas totesi lehdistötilaisuudessa.