Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Savon Sanomien kesälehti on ilmestynyt!

Sevillan maalivahtia lyöneelle PSV:n kannattajalle vankeusrangaistus

Helmikuussa pelatussa Eurooppa-liigan pudotuspeliottelussa Sevillan maalivahdin Marko Dmitrovicin kimppuun käynyt ja tätä nyrkillä kasvoihin lyönyt PSV Eindhovenin jalkapallokannattaja on saanut vankeusrangaistuksen, muun muassa uutistoimisto AP ja hollantilaislehti De Telegraaf kertoivat keskiviikkona.

Hän sai kahden kuukauden vankeusrangaistuksen ja lisäksi yhden kuukauden ehdollisen tuomion. Tuomio tuli Dmitrovicin lyömisestä ja Hollannin jalkapalloliiton asettaman stadionpannan rikkomisesta. Myös paikallisviranomaiset olivat kieltäneet häntä olemasta stadionin lähellä aiemman jalkapalloon liittyneen häiriökäyttäytymisen takia.

Syyttäjien mukaan 20-vuotias tuomittu oli humalassa rynnätessään kentälle ja käydessään Dmitrovicin kimppuun Eindhovenissa pelatussa ottelussa. Dmitrovic ei loukkaantunut tilanteessa.

Euroopan jalkapalloliitto Uefa on aloittanut tapauksesta kurinpitomenettelyn ja luultavasti sakottaa PSV:tä. Sevilla eteni otteluparista jatkoon.