Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikoneemme on avattu, löydä oma ehdokkaasi vastaamalla kysymyksiin!

Ilves murskasi Ässät – kapteeni Suomi iski kaksi maalia

Ilves näytti Porin Ässille kaapin paikan jääkiekkoliigan puolivälierien avauksessa Tampereella. Tamperelaisjoukkueen kapteeni Eemeli Suomi iski kaksi maalia ja johti Ilveksen 5–1-voittoon.

Ilves oli hävinnyt kaksi edellistä otteluaan Ässiä vastaan runkosarjassa tekemättä maaliakaan, mutta nyt oli toinen ääni kellossa.

Ilves aloitti maalinteon jo kolmen minuutin pelin jälkeen, kun Aku Räty viimeisteli Petri Kontiolan ja Jyrki Jokipakan hienojen syöttöjen jälkeen maalin takakulmalta 1–0. Dominik Masin iski 2–0 nätisti porrastetun hyökkäyksen jälkeen. Toisen erän alussa Ilveksen kapteeni Suomi teki maalin edestä Ilvekselle 3–0, ja siinä oli jo ratkaisun makua. Päätöserän alussa Santeri Virtanen teki Ilveksen neljännen maalin ja kohta perään Suomi illan toisensa.

– Emme olleet itsekkäitä, vaan pelasimme toisillemme. Ässät on äijäporukka. Heidän maalilleen ei ole helppo päästä, avausmaalin laukonut Räty tuumasi.

Ilveksen puolivälierien avausta todisti jälleen komea yleisö, 11 307 katsojaa.

Joukkueiden seuraava yhteenotto on Porissa maanantaina. Välieriin pääsee neljällä voitolla.