Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikoneemme on avattu, löydä oma ehdokkaasi vastaamalla kysymyksiin!

Hannu Torvinen ja EL Indeed Vermon sankarit – "Tänään oli hyviä tammoja vastassa"

Tämän viikon Kavioliiga-ravit ravattiin Vermossa. Lauantain merkittävin lähtö oli päivän päättänyt Espoon Palkinto, joka oli rajattu avoimen tason lämminveritammoille. Kisaan oli vain yksi suosikki: huippuvireessä kilpaileva EL Indeed.

Suursuosikki otti kilpakumppaneilta luulot pois heti kiihdytyksessä, kun Hannu Torvinen karautti Elina Laakkosen valmennettavalla helposti johtopaikalle. Kärjessä valjakko sai määrätä vauhdin mieleisekseen, kun vastustajilla ei ollut intoa lähteä mittaamaan kauden neljästä ensimmäisestä startistaan kolme voittaneen EL Indeedin vauhtikestävyyttä.

Maalisuoralla Torvinen antoi ohjastettavalleen menoluvan, eikä voittajasta jäänyt epäselvyyttä. EL Indeed kuittasi kauden neljännestä voitostaan 12 000 euron ensipalkinnon.

– Tänään oli hyviä tammoja vastassa, ja EL Indeed kuuluu näihin lähtöihin, Torvinen tuumasi kovaa nousua tammahuipulle tekevästä hevosesta.

– Se on mennyt tosi paljon eteenpäin talven aikana, ja suunta on edelleen ylöspäin.

Torvinen ohjasti neljä voittoa

Torvisella oli muutenkin loistava lauantai, sillä hän ohjasti kaikkiaan neljä voittoa. EL Indeedin lisäksi hän ajoi täysosumat Que Talilla, jättiyllätyksen järjestäneellä Vinci Powerilla ja tauolta palanneella Skyfall Shinella. Näistä viimeksi mainittu nosti 4 000 euron arvoisen ykkössijan myötä voittosummansa jo yli 150 000 euroon ja harppoo väkevin askelin kohti kotimaan huippua.

– Tämä on hyvä hevonen. Se hipoo jo huippua. Nouseeko se sinne, se selviää tänä vuonna, Skyfall Shinen valmentaja Markku Nieminen sanoi.

Vermossa ajettiin lauantaina myös KevätCup-finaalit molemmille roduille. Kylmäveristen puolella Kuuselan Wiltteri oli keulapaikalta aivan omaa luokkaansa. Lämminveristen loppukilpailussa Make It Up pujotteli sisäradan syövereistä kirikaistoille ja spurttasi lujaa ykköseksi. Molempien finaalien voittaja palkittiin 10 00 eurolla.

Volsuman, Vinci Powerin ja Make It Upin voitot olivat niin yllättäviä, ettei 75-pelissä löytynyt yhtään 7 oikein -tulosta.