Baltimore Ravens voitti Super Bowlin

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan loppuottelun Super Bowlin on voittanut Baltimore Ravens. Ravens kukisti hienoisena ennakkosuosikkina pidetyn San Francisco 49ersin 34-31. New Orleansissa pelattu loppuottelu säilyi jännittävänä viime hetkille saakka.

Yli puolen tunnin sähkökatko aiheutti pienen kaaoksen Louisiana Superdome -stadionilla kolmannen neljänneksen alussa. Juuri ennen katkoa Ravens oli siirtynyt ylivoimaiseen 28-6-johtoon, kun Jacoby Jones palautti avauspotkun suoraan touchdowniksi.

Kaikki valot ja tulostaulut sammuivat ja myös mediakeskuksessa pimeni. CBS Newsin tietojen mukaan sähkönsyöttö areenalle meni poikki.

Kun valot taas syttyivät, 49ers oli ehtinyt kerätä voimiaan ja oli hilkulla nousta voittoon, mutta Ravensin johto kesti. Ottelun arvokkaimmaksi pelaajaksi valittiin Ravensin pelinrakentaja Joe Flacco.

Super Bowlin puoliajalla nähtiin harvinainen esiintyminen, kun 2000-luvun alun tähtitrio Destiny's Child nousi lavalle Beyoncen keikan yhteydessä ensimmäisen kerran sitten vuoden 2006.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Destiny's Child teki paluun Super Bowlin puoliajalla