Dallas ryhdistäytyi ja voitti Spursin NBA:ssa

Omistajan ääni kaikuu ja vaikuttaa joskus hyvin tehokkaasti ammattiurheilussa. Dallas pelasi yhden parhaista otteluistaan tämän kauden NBA-liigassa, kun löi San Antonion 107-102, mutta urotekoon joukkue äityi vasta omistaja Mark Cubanin suorien sanojen jälkeen.

Cuban sydämistyi joukkueensa aneemisuuteen sen jälkeen, kun Mavs hävisi varamiehiselle hännänhuipulle Oklahomalle maanantaina. Räväkkänä ja sanavalmiina tunnettu Cuban uhkasi antaa potkut kaikille, jos esitykset eivät kohene. Uhkaus ehkä auttoi. Josh Howard heitti 29 pistettä ja pelinjohtaja Jason Kidd (17 p.) tärkeän kolmosen ottelun ratkaisuhetkillä, ja Dallas puolusti lännen mahtijoukkueen San Antonion kumoon. Lisäksi Dirk Nowitzki heitti 24 pistettä ja otti 12 levypalloa.

San Antonio teki vain kaksi pelitilannekoria ottelun seitsemän viime minuutin aikana. Spursin tehokkain oli Tony Parker 37 pisteellä.

Clevelandissa kotijoukkue kukisti Milwaukeen 91-73 ja varmisti ensimmäisenä joukkueena paikan pudotuspeleihin. Cavs on voittanut 48 ottelua 60:stä. LeBron James heitti 23 pistettä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.