Etta haki jälleen vierasvoiton ja on voiton päässä lentopallon Mestaruusliigan finaalista

Oulun Etta kaatoi toistamiseen lentopallon Mestaruusliigan runkosarjan voittaneen Hurrikaani-Loimaan sen kotikentällä välierissä ja näin Etta siirtyi voitoissa 3–2-johtoon. Sillä on tiistaina Oulussa mahdollisuus edetä ensimmäisen kerran seuran historiassa liigan loppuotteluun.

–  Jokainen saa miettiä kenellä on tässä tilanteessa paineet. Me keskitymme vain pelaamaan hyvää lentopalloa, tiivisti Ettan valmentaja Olli Kuoksa.

Hurrikaani voitti toisen ja kolmannen erän 25–13, kun taas Ettan erävoitot viidettä erää lukuun ottamatta tulivat kahden pisteen erolla. Tämä vääristi ottelun tilastot, niissä Hurrikaani oli selvästi parempi torjunnoissa, ässäsyötöissä ja hyökkäyksessä.

–  Tappioerämme lähtivät heti huonosti eikä saatu käännettyä niitä. Mutta neljäs erä hoidettiin ja kun viides alkoi hyvin, niin vastustajalla alkoi käsi tärisemään, Kuoksa korosti.

Antti Ropponen teki Hurrikaanille 23 pistettä. Ettasta yleispelaajat olivat vireessä, Eetu Pennanen teki 22 ja Antti Ronkainen 21 pistettä. Pistepörssin kärki Joonas Jokela jäi seitsemään tehtyään 11

hyökkäysvirhettä.

–  Riittää kun riittävä määrä pelaajia onnistuu hyvin, Kuoksa kuittasi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.