HJK:n mestaruushaaveille kova kolaus maalivahdin mokalla

HJK tuntui jatkavan surutyötä europelin pettymyksen jälkeen sunnuntaina Kokkolassa. Saamaton esitys jalkapalloliigan paikasta taistelevan KPV:n vieraana päättyi nolosti, kun Ishmael Yartey teki 2–1-lahjamaaliin kokkolalaiskauden ennätysyleisön (3  018) edessä.

–  Tietenkin on henkisesti raskasta latautua kahdeksi viikoksi ja käytännössä meidän on voitettava kaikki loput peli. Ei riittänyt tänään, huokaili HJK-valmentaja Toni Koskela.

Kokkolan oman pojan Petteri Forsellin tuloa ottelun jälkeiseen tiedotustilaisuuteen odoteltiin, mutta turhaan, sillä valmentaja Koskela passitti miehen takaisin pukuhuoneeseen. HJK ja Forsell eivät missään vaiheessa saaneet isoa vaihdetta päälle.

–  Paniikkia ei tullut missään vaiheessa, kiitteli KPV:n valmentaja Jani Uotinen.

KPV:n avausmaalin teki debyytissään laitapuolustaja Hysen Memolla. Toisella jaksolla sitten maalivahdit tarjosivat ilmaiset tuuletukset. Ensin Tim Väyrynen teki ehkä uransa helpoimman maalin, kun KPV:n Teppo Marttinen pudotti käsiensä välistä sivurajaheiton.

HJK:n Maksim Rudakov pani kuitenkin paremmaksi, kun hän oman maalinsa suulla sutaisi pallon päin prässäävää Yarteyta.

–  Ette ehkä usko, mutta tämä oli harjoiteltu prässikuvio. Arvelimme, että saattavat pelata pientä maalin edessä, valmentaja Uotinen totesi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.