Hiihtäjät pitivät vauhtia Patakukkulan polkujuoksukisassa

Mahti Trail Cupin kolmannen osakilpailun Siilinjärven Patakukkulan maastoissa voitti Team Nonamesportin hiihtäjä Joel Sariola.

Sariola käytti 6,2 kilometrin matkaan aikaa 23.59.

Patakukkulan alue on tunnettu syvistä supista ja pitkistä mäntykangasta halkovista harjuista. Suosittu ulkoilualue toimi nyt ensimmäistä kertaa polkujuoksutapahtuman näyttämönä.

Kolmas osakilpailu oli monessa sarjassa poikkeuksellisen tasainen, ja palkintopallisijoituksia ratkottiin useampaan otteeseen vielä loppusuorallakin.

Naisten sarjassa tuli mukavasti esiin polkujuoksun harrastajien lajikirjo, kun kärkikolmikon päälajit ovat hiihto, juoksu ja suunnistus. Tällä kertaa kotikenttäetu ratkaisi voiton Siilinjärven Hiihtoseuran Marjaana Pitkäsen hyväksi, kun Pitkänen päihitti Maaningan Mahdin juoksijan Veera Mensosen 13 sekunnilla ja Helsingin Suunnistajien Pihla Otsamon 23 sekunnilla. Siilinjärven Hiihtoseuran Johanna Ukkola jäi neljänneksi 41 sekuntia seurakaveriaan hitaampana.

Mahti Trail Cupin kokonaiskilpailu ratkeaa viikon kuluttua tiistaina, kun finaaliosakilpailu juostaan Kuopion Neulamäessä. Kokonaiskilpailun pisteisiin lasketaan finaalin pisteet sekä kahdet parhaat pisteet kolmesta ensimmäisestä osakilpailusta. Miesten kokonaiskisassa Harri Parkkonen lähtee finaaliin 1994 pisteellä ja Sariola on aavistuksen perässä 1884 pisteellään.

Uusimmat

Urheilu

Ässien valmentajajärjestelyissä yllätyskäänne – Toimitusjohtaja: "Olen äärimmäisen pettynyt"

Urho Nissilä alkaa päästä vauhtiin Belgian liigassa: "Pelkkää hyvää sanottavaa"

Gascoigne saa syytteen seksuaalisesta häirinnästä – pidätettiin junamatkan päätteeksi

Näköala: Kylläisen olon voi vielä antaa anteeksi

Coloradon Rantanen ratkaisi jatkoajalla – vankisti asemiaan pistepörssin johdossa

Paulus Arajuuri pettyi pahoin: "95 prosentin suoritus ei riitä koskaan"

Huuhkajille iso pettymys Unkarissa – "Emme päässeet tasollemme"

Englanti Kansojen liigan välieriin dramaattisella voitolla – Kane iski revanssin Kroatiasta

Lelu Ojansivu esitteli Varkaudessa huimaa lyöntivalikoimaansa

KalPan naisten voittoputki sai jatkoa

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.