Hurrikaanille maukas voitto lentopalloliigassa

Hurrikaani-Loimaa tarjosi kotiyleisölleen ja tv-katsojille yli kaksi tuntia kestäneen jännitysnäytelmän miesten lentopalloliigassa.

Kotijoukkue Hurrikaani nousi ahdingosta ja otti kaksi pistettä, kun se voitti puolustavan mestarin Team Lakkapään 3-2. Viides erä päättyi 18-16. Lakkapää johti päätöserää vielä 10-6.

- Sain tilanteessa 5-5 varoituksen, ja siitä tuli siis vieraille piste. Peli sekosi vähäksi aikaa. Mutta siitä noustiin, ja kieltämättä kahdeksas peräkkäinen voitto maistuu makealta, sanoi Hurrikaanin valmentaja Ville Kakko.

Pavel Kruzajev oli 20 pisteellä Hurrikaanin tehokkain, Aivars Petrusevics tuki 18 ja Jimmy Hernandez 17 pisteellä. Kruzajev korvasi jo avauserässä hakkuri Ismo Moilasen.

- Ismo törmäsi passari Petteri Penttiseen ja loukkasi vähän akillesjännettä. Ei ollut syytä riskeerata ja oli tärkeää saada muutenkin Pavelille peliaikaa, Kakko sanoi.

Lakkapään parhaat olivat 19 pisteen Spencer Leiske ja 16 pisteen Patric Durbin. Kumpikaan ei kuitenkaan ollut terävimmillään päätöserän ratkaisuhetkillä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.