Ilves ja VPS jäivät maaleitta päivän ainoassa liigapelissä

Avausottelussaan KPV:n jalkapalloliigassa voittanut Ilves hallitsi pitkät tovit sunnuntaina pelattua otteluaan Vaasan Palloseuraa vastaan, mutta ei pystynyt tekemään maalia. Siihen ei pystynyt myöskään VPS ja näin ottelu päättyi 0–0 Ratinan stadionilla.

Avauspisteensä ottaneella VPS:llä oli lisäajalla ottelun paras tekopaikka, mutta Samu Alanko ei onnistunut. Se oli vieraiden ainoa laukaus ottelussa, sitä ennen Ilveksellä oli ollut niitä 12.

–  Ei taaskaan osumia omiin ja hallintaa riittämiin, siihen pitää olla kai jossain määrin tyytyväinen, tiivisti Ilveksen valmentaja Jarkko Wiss.

VPS hävisi liigakauden avauksensa kotonaan Interille viime hetken maalilla, nyt se oli lähellä ottaa itse kolme pistettä vastaavalla tavalla.

–  Nuori kaveri antoi laidalta loistavan syötön, mutta ei saatu palloa sisään. Vaikea sanoa miksi ei. Kasvun kannalta piste vieraissa oli meille tärkeä juttu, sanoi VPS:n valmentaja Petri Vuorinen.

Mika Hilander sai siis Ilveksen maalilla nollapelin helposti, VPS:n saksalainen virkaveli Martin Kompalla joutui urakoimaan huomattavasti enemmän.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.