JYP ilotteli SaiPan kustannuksella

Kun ottelussa ei ole panosta, jäällä nähdään vapautuneita kiekkoilijoita. Jääkiekon SM-liigan runkosarjan voiton jo edellisellä kierroksella varmistanut JYP järjesti päätöspelissä SaiPan kanssa piirileikin, joka päättyi jyväskyläläisten voittoon luvuin 4-0.

Lappeenrantalaiset pyörivät vauhdikkaasti JYP-ruletissa. Mikäpä oli ottaa kyytejä, koska SaiPa oli "varmistanut" runkosarjan jumbopaikan viikkoja sitten. SaiPalle oli siksi se ja sama, miten ottelussa kävisi.

Enemmänkin saipalaisten mielissä pyöri se, mikä joukkue tulee vastaan playout-otteluissa. Vastaukseksi tuli Lukko, joka hävisi Ilvekselle. Turun Palloseura nousi HIFK-voitolla raumalaisten ohi.

JYP pelasi vain kunniastaan. Jyväskyläläiset eivät kehdanneet hävitä hännänhuipulle. Kunkkuna kaukalossa pyöri Mikko Hakkarainen, joka iski kaksi ensimmäistä maalia.

JYP jännitti lähinnä sitä, voittaako Jarkko Immonen pistepörssin. Näin ei käynyt, vaikka Immonen teki yhden maalin. HIFK:n Kim Hirschovits nousi viimeisellä kierroksella Immosen ohi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.