Jari Kurri kauppasi iso siivun Jokeri-omistuksistaan –  nikkelijalostamo osti 40 prosenttia seuran osakkeista

Jokerien puheenjohtaja, entinen NHL-tähti Jari Kurri on myynyt ison siivun Jokerit-osakkeistaan Norilsk Nickel Harjavalta -osakeyhtiölle. Yritys hankki kaupassa 40 prosenttia seuran osakkeista, ja Kurrin omistus supistui 60 prosenttiin.

Seura ilmoitti omistusjärjestelyistään maanantaina iltapäivällä.

–  Olemme erittäin iloisia, että merkittävä suomalainen yhtiö haluaa lähteä tukemaan toimintaamme voimakkaasti tulevina vuosinamme KHL:ssä. Näiden positiivisten uutisten myötä aiomme kehittää yhteistyötä suomalaisten kumppaniemme kanssa ja tavoitteemme on myös etsiä uusia kotimaisia kumppaneita, jotka haluavat olla tukemassa Jokereiden kehitystä, Kurri kommentoi kauppaa Jokereiden nettisivuilla.

Jokerit solmi Norilsk Nickelion kanssa yhteistyösopimuksen vuoden 2018 alussa. Seura ilmoitti jo siinä vaiheessa, että yhtiöstä on tulossa yksi seuran pääkumppaneista.

Seura sai uuden toimitusjohtajan

Jokerit ilmoitti samalla, että se vaihtaa toimitusjohtajaa. Vuodesta 2014 Jokereissa työskennellyt Jukka Kohonen jättää tehtävän ja hänen tilalleen on nimetty Eveliina Mikkola. Mikkola on aiemmin toiminut Jokerien kotihallin Helsingin areenan kaupallisena johtajana.

Mikkola aloittaa tehtävässä välittömästi, ja hänestä tuli samalla ensimmäinen KHL-seurojen naistoimitusjohtaja.

–  Tavoitteemme on tuoda kannattajamme ja yhteistyökumppanimme entistä lähemmäs seuraa ja järjestelmällisenä johtajana Eveliina on oikea henkilö johtamaan toimintaamme, Kurri kommentoi valintaa.

Liikemies ja kansanedustaja Harry "Hjallis" Harkimo toimi Jokerien taustalla vuodesta 1991 tähän kevääseen. Seura kertoi toukokuussa omistusjärjestelyistä, joissa seura siirtyi Harkimolta ja vähemmistöomistaja Arena Events Oy:ltä kokonaan Kurrin haltuun.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Urheilu

Oláh vihdoin mestari Finlandia Openissa – seinäjokinen käänsi neljännenkin erän voitoksi tappiolukemista

Sveitsi kukisti Suomen naiset salibandyn MM-kisoissa –  Suomen takaa-ajossa loppui aika kesken

Iivo Niskanen nosti Suomen hetkeksi viestin kärkipaikalle – Lari Lehtonen ja Markus Vuorela taipuivat vapaan osuuksilla seitsemänneksi

Herola nousi rajulla hiihdolla yhdeksänneksi Lillehammerissa – Norjan Jarl Magnus Riiber on voittanut maailmancupin tämän kauden kaikki kisat

Anthony Joshua nyrkkeili tyylikkään pistevoiton – Andy Ruiz ilmestyi raskaan sarjan MM-uusintaan liian tukevassa kunnossa

Sebastian Aho teki kolme ja syötti kaksi – Teräväinen säesti suomalaissentterin mahtipeliä kolmella maalisyötöllä

Anthony Joshua palasi ammattilaisnyrkkeilyn raskaansarjan maailmanmestariksi

Welhoille paha tappio Tikkurilassa – putoamispeikko hiipi askeleen lähemmäksi

Savolaisten keskinäinen taistelu ratkesi varttitunnissa – KalPa soitatti Lentävää kalakukkoa

Arvi Savolainen taltutti puhtaasti Euroopan mestarin painissa –  "Finaalin jälkeen olin ihan puhki. Muuten oli helpompaa"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.