Joensuu osui heti maaliin NHL-avauksessaan

Jääkiekkoyökkääjä Jesse Joensuu avasi maalitilin uransa ensimmäisessä NHL-ottelussa. Liigan jumbojen kohtaamisessa Islanders kukisti kotonaan Coloradon 4-2. Pikakutsulla Islandersiin nostettu Joensuu teki kotijoukkueen 2-1-osuman toisessa erässä ja pokkasi ottelun kakkospalkinnon.

Joensuu sai tietää NHL-komennuksesta kahdeksan tuntia ennen ottelua. Hän iski irtokiekon maaliin maalinedustilanteessa ajassa 22.31.

Joensuu nostettiin äkkipäätöksellä Islandersiin, koska joukkueen kapteenia Bill Guerinia ollaan vaihtamassa muualle. Guerin oli sivussa kokoonpanosta toisessa perättäisessä ottelussa.

Joensuu on pelannut tämän kauden AHL-liigassa Bridgeportissa. Hän on tehnyt 56 ottelussa 17 maalia ja syöttänyt 13 ja on ollut joukkueen kolmanneksi paras maalintekijä. Tehopörssin lukema +20 on joukkueen paras.

Jon Sim syötti kolme osumaa illan ainoassa NHL-pelissä, jossa kohtasivat idän ja lännen jumbo. Coloradon molemmat maalit teki Ryan Smyth, joka on aikoinaan pelannut Islandersissa, ja jolle buaattiin joka kerta kun hän koski kiekkoon. Tappio oli Coloradolle viides perättäinen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.